Hur fungerar Escrow Work När du köper en hemsida?

November 27

Domän Transfer Escrow

När du är intresserad av att köpa en domän från en annan part bör du alltid insisterar på att använda en depositionstjänst. Genom att använda en depositionstjänst att fungera som en tredje part i din försäljning, du ser till att både köpare och säljare är skyddade från bedrägerier. Processen är mycket enkel och systematisk. Under transaktionen kommer du bli medveten om vilka åtgärder som skall vidtas och vem som är nästa fest att agera.

Ställa villkoren Escrow

Eftersom det finns en kontanter och egendom utbyte mellan två i övrigt okända partier, är det nödvändigt att ha spärrade företaget fungerar som ett opartiskt organ som övervakar de nödvändiga överföringar. Det första steget innebär båda parter överens med villkoren för transaktionen. Antingen köparen eller säljaren kan initiera det spärrade. Det är bäst att komma överens om priset på domänen, liksom vem som ska betala de spärrade avgifter, innan du skapar en ny spärrade transaktion. Beroende på de berörda parterna, kan du komma överens vem som ska betala det spärrade företaget för sin tjänst eller ni båda kan välja att dela kostnaderna.

När det spärrade transaktionen skapas alla villkor klargörs för båda parter att granska. Dessa uppgifter omfattar domännamnet, försäljningspriset och som kommer att betala spärrade avgifter. Ytterligare detaljer som bland annat webbplatsens innehåll eller enbart domänen kan också uttryckas. Spärr avtalet visat sig både säljaren och köparen, och när alla villkor är tillfredsställande depositionsavtal har godkänts av båda.

spärrade Steps

Nästa steg är för köparen att betala depositionstjänst det begärda beloppet som anges i avtalet. När betalning har verifierats av depositionstjänst, är säljaren ett meddelande om att att depositionstjänst håller på att full betalning. Säljaren är sedan ombedd att överföra domänen till den överenskomna domänregistreringsföretag konto, som preciseras i det spärrade kontrakt. Om säljaren inte genomföra med domänen överföringen då köparen kommer att återbetalas hans betalning.

Köparen anger för depositionstjänst när domänen är säkert i hans domän registrar konto. Om säljaren har överfört domänen till köparen och köparen inte bekräfta, kommer depositionstjänst gå in och kontrollera att överföringen har skett. Ytterst säljaren kommer att ha medel för försäljning ut till honom av depositionstjänst.

Domän Sale Escrow Review

I de flesta fall kan hela processen för att köpa en domän med en depositionstjänst åstadkommas i så lite som 2-5 arbetsdagar. Detta beror naturligtvis på hur snabbt de två parterna kontrollera status för försäljning och utföra de uppgifter de behöver för att utföra. Använda en depositionstjänst är det enda säkra sättet att köpa ett domännamn, om du inte personligen känner och litar på den part som du köper.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com