Hur man ansluter USB-kablar med ett nav

July 19

Hur man ansluter USB-kablar med ett nav


Bekvämligheten och allmän tillgång till USB-porten på plug-and-play-gränssnitt gör USB ett av de vanligaste anslutningstyperna för kringutrustning till datorer. Praktiskt taget varje enhet från mus till skrivare till extern hårddisk kan anslutas genom att använda någon av dessa rektangulära portar. Med så många enheter som delar en gemensam anslutning typ, kan du snabbt slut hamnar någon gång. Lösningen är en USB-hubb som gör det möjligt att ansluta flera USB-kablar genom en enda port på datorn.

Instruktioner

1 Anslut USB-hubb strömkabel till ett vägguttag, i förekommande fall. Inte alla USB-hubbar kräver en extern kraftkälla, men de som gör kan köra anordningar som kräver en strömkälla och även laddnings kringutrustning.

2 Anslut hubben USB-kabel till en ledig USB-port på datorn och vänta tills Windows automatiskt installera de drivrutiner som behövs. Detta bör bara ta några sekunder. När du ansluter navet undvika serie kedja navet med en annan nav, inklusive en integrerad datorns tangentbord.

3 Anslut USB-kabeln för varje enhet i USB-portarna på hubben. Undvik att ansluta hög genomströmning enheter, t.ex. externa hårddiskar, dessa enheter presterar bättre när de ansluts direkt via datorns USB-portar.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com