Hur man kan främja en Facebook-sida för Consulting Services

August 12

Konsulttjänster är starkt beroende av referenser för att locka nya kunder. Du kan skapa en gratis företagssida på Facebook, sociala nätverk jätte, att marknadsföra ditt företag till andra Facebook-användare. När du har skapat Facebook-sida, välja från en mängd olika metoder för att få ordet ut till potentiella kunder. En gång på din Facebook-sida, kan tittarna se exakt vad ditt företag gör och hur man kontaktar dig om de är intresserade av dina tjänster.

Instruktioner

1 Bjud in dina vänner till konsulttjänster Facebook-sida. När du skapar en ny sida, kan du klicka på "Föreslå till Friends" -knappen. Klicka på "Alla" och klicka sedan på "Föreslå". Varje Facebookvän du har får en länk till din Facebook företag sidan. När en vän "Likes" din sida, alla hans vänner läsa om det på deras nyhetsflöden.

2 Klicka på "Importera kontakter" för att berätta för alla dina befintliga kunder om din Facebook-business page. Antingen lägga upp en CSV-fil som innehåller alla dina kunders e-post eller skriv in din e-användarnamn och lösenord och har Facebook importera e-kontakter från ditt konto. När du har importerat kontakterna Facebook visar alla dem som har Facebook-konton, och du kan bjuda in dem att besöka din Facebook-sida.

3 Klicka på "Lägg till Like Box" för att lägga en "Like Box" till din webbplats som länkar direkt till din Facebook-sida. Anpassa rutan, och klicka sedan på "Hämta kod." Kopiera och klistra in koden på din konsulttjänster webbsida. När kunder gå online och kolla in din webbplats, kommer de att kunna klicka på "Like" rutan för att få tillgång till Facebook företag sidan.

4 Klicka på "Främja med Ad," finns på den högra sidan av din Facebook-sida. Ange de uppgifter som krävs i rutorna och sedan välja vilka kategorier av användare som du vill att din annons visas. Välj din målgrupp baserat på intresse, ålder och plats. Ange hur mycket du vill spendera på annonsen per dag, med $ 1,00 är det lägsta beloppet. Ju mer du spenderar, desto mer Facebook-användare se annonsen för din Facebook företag sidan.

Tips

  • Uppdatera din Facebook-sida ofta, eftersom detta uppmuntrar upprepade besök.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com