Hur att hitta vänner via sin e-postadress på Facebook

August 22

Hur att hitta vänner via sin e-postadress på Facebook


Facebook kan du återknyta kontakten med vänner du har förlorat kontakten med genom att använda deras e-postadresser för att hitta dem. Webbplatsen har en robust sökmotor som låter dig hitta personer som använder många olika sökkriterier, till exempel en persons e-postadress. Motorn söker igenom Facebook-konton tills den hittar ett konto som visar din väns e-postadress som en del av sin kontakt mapp. Dessutom kan du också använda Friend Finder verktyg för att utföra en sökning på dina vänner på Facebook med hjälp av deras e-postadresser.

Instruktioner

Enkel sökning

1 Starta en webbläsare och sedan gå till Facebook Logga in sidan.

2 Logga in på Facebook och ange sedan e-postadressen till den vän du vill hitta i sökrutan. Sökrutan ligger högst upp i fönstret och till höger om Facebook logo.

3 Klicka på ikonen "Sök" och klicka sedan på "Lägg till som vän" knappen till höger om din väns namn i sökresultatsidan.

Vän hittare

4 Logga in på ditt Facebook-konto och klicka sedan på "Home" i det övre högra hörnet av fönstret.

5 Klicka på "Friends" längst till vänster kolumnen under din profilbild.

6 Rulla ner på sidan för att lokalisera "Lägg till personliga kontakter som vänner" -avsnittet.

7 Klicka på tjänsten som innehåller e-postadresser till vänner du vill hitta och sedan ange din e-postadress i "E-mail" rutan. Till exempel, för att hitta vänner med hjälp av e-postadresser i din Yahoo! -konto, Klicka på "Yahoo!" och sedan ange din Yahoo e-postadress i "E-mail" rutan.

8 Ange ditt lösenord i pop-up-fönster för ditt konto och klicka sedan på "Agree". Listan över vänner från dina kontakter som också har Facebook-konton visas.

9 Markera kryssrutan bredvid varje vän du vill lägga till och klicka sedan på "Lägg till som vänner."


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com