Hur man installerar Internet Explorer På ett laptop utan Internet

January 10

Hur man installerar Internet Explorer På ett laptop utan Internet


Internet Explorer är en webbläsare program. Det skapades av Microsoft för Windows operativsystem. Internet Explorer primära funktion är att interagera med webbservrar genom att visa webbsidor och genom att vidarebefordra användarens input till servrarna. Internet Explorer kan vara användbart på en dator som inte är ansluten till Internet, eftersom det fortfarande kan interagera med webbservrar på samma lokala nätverk - och det kan till och med göra dokument som lagras lokalt på klientdatorn hårddisk. Microsoft gör installationspaket för Internet Explorer finns på den allmänna Internet. Däremot kan du installera Internet Explorer på en bärbar dator som inte är ansluten till Internet.

Instruktioner

1 Logga in på datorn som är ansluten till Internet. Starta en webbläsare, sedan gå till "Internet Explorer: Hämta" webbplats. Klicka på vilken version av Internet Explorer som du vill hämta (senast är 9) och klicka på länken som motsvarar den version av Windows som körs på den bärbara datorn. Klicka på "Spara" och sedan vänta på att nedladdningen är klar.

2 Sätt in USB-flashminnet i en USB-port på datorn som är ansluten till Internet. Ett nytt Windows Explorer-fönster kommer att komma upp, visar innehållet i flashminnet. Dra filen laddas ned på steg 1 till fönstret Windows Explorer för flashminnet. Klicka på "Start" och sedan "Den här datorn". Högerklicka på USB-flashminnet, välj sedan "Ta bort." Ta ut flashenheten från datorn är ansluten till Internet.

3 Logga in på den bärbara datorn inte är ansluten till Internet som administratör. Sätt in USB-flashminnet i USB-porten på den bärbara datorn. Ett nytt Windows Explorer-fönster kommer att komma upp, visar innehållet i flashminnet. Dubbelklicka på filen du hämtade i steg 1. En installationsprogrammet för Internet Explorer kommer att lansera. Följ sina uppmaningar till installationsrapporter avslutad. Vid den tidpunkten kommer Internet Explorer installerad och klar för användning på den bärbara datorn inte är ansluten till Internet.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com