Hur man bränner flera DVD-filer till en DVD

January 24

Hur man bränner flera DVD-filer till en DVD


ISO-filen formatet kan ett stort antal filer som ska lagras som en CD eller DVD-image, vilket gör det möjligt att ladda ner och bränna både CD- och DVD-skivor lätt. Men inte alla ISO-filer är tillräckligt stora för att fylla en hel CD, att inte tala om en DVD. Vissa program är helt enkelt för liten för att fylla en skiva; Därför kan det vara fördelaktigt att veta hur man bränner flera DVD-filer till en DVD.

Instruktioner

1 Öppna den första av dina .ISO DVD-filer i önskad ISO utvinning programvara; såsom den fria Imagemaster och IZArc program, eller till och med WinZip (som kan extrahera från ISO-filer, men inte skapa dem). Klicka på "Extract" och välj eller skapa en mapp på hårddisken där de extraherade filerna kan lagras. Gör samma sak för de andra ISO DVD-filer som du vill bränna till en DVD.

2 Sätt din tom DVD i din DVD-brännare. Vänta tills Auto fönstret ska visas och välj "Bränn filer till skivan" alternativ. Klicka på "Formatera alternativ" och välj "Styrde", för att skapa en DVD som kan nås i alla DVD-ROM-enhet. Om Auto fönstret inte visas när du sätter i DVD, öppna "Den här datorn", högerklicka på ikonen för DVD-brännare och välj "Auto" från popupmenyn.

3 Dra mappar du har skapat för att lagra filer som extraheras från dina ISO-DVD-filer till den tomma DVD utforskarfönster. När alla mappar du har skapat har dras och släppas in i detta fönster, klicka på länken "Bränn till skiva" på fönstrets funktionsfältet. En "Burning alternativ" visas ber dig för en titel för skivan. Ange ett klicka på "Nästa". Välj en brinnande hastighet. Klicka på "Nästa".

Tips

  • Ge din DVD ett namn som kommer att påminna dig vad som finns på skivan. Detta gör att hitta rätt skiva mycket lättare när man vill använda särskild programvara, eller hitta en viss uppsättning filer. Titeln du ge din DVD kommer att visas som namnet på ikonen för DVD-enheten du sätter in skivan i de flesta, om inte alla, moderna datorer.
  • Ett enda lager DVD-R kan lagra 4,7 GB data på de flesta. Om den kombinerade filstorlek dina extraherade ISO-filer kommer till mer än 4,7 GB, måste du antingen dela filer över flera DVD-skivor (som kan göra innehållet i ISO-filen oanvändbar, om de är installationsfilerna för ett program ), eller välja att spara en eller flera uppsättningar av extraherade filerna till en eller flera DVD-skivor.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com