Hur man fixar en Windows XP Professional Kod 19 Fel

January 15

Hur man fixar en Windows XP Professional Kod 19 Fel


Om datorn har varit igång bra fram tills nyligen, och du har börjat ta emot Microsoft Windows Code 19 Felmeddelanden när du försökte köra vissa enheter, till exempel ett modem eller skrivare, då är det möjligt några av dina förare måste installeras.

Instruktioner

Hur fixar Microsoft Windows-kod 19 fel

1 Gå till Den här datorn på skrivbordet eller i Start-menyn och välj Egenskaper. I Egenskaper, välj fliken Maskinvara och sedan gå till Enhetshanteraren.

2 Välj den enhet som har att skicka ut Kod 19 fel. Högerklicka på enheten och slå Egenskaper. I Egenskaper, gå till fliken Allmänt och sedan Felsökning. Välj Felsökningsguiden och köra det. Välj upplösning åtgärder den föreslår. Om detta löser dina problem, du är klar. Om inte, fortsätt läsa.

3 Gripa avinstallera och installera om drivrutinerna av problemet enheten. Först avinstallera gamla drivrutiner genom att gå in i enhetens Property rutan och träffa på fliken Drivrutiner. Klicka på Avinstallera och följ anvisningarna tills den är klar. Starta om datorn när uppgiften är klar.

4 Gå till Enhetshanteraren efter att datorn har startat och slå på knappen Åtgärd. Klicka på Skanna för att leta efter eventuella förändringar av maskinvaran, och följ instruktionerna.

5 Ladda enhetens drivrutiner. Om du inte har föraren diskar på sidan, gå till produktens hemsida och ladda ner rätt drivrutiner för datorn. Followe anvisningarna det uppmanas du att göra för korrekt installation. Starta om datorn, och njuta av att vara Kod 19 felfri.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com