Säker sökord densitet

January 5

Säker sökord densitet


Nyckelord är de ord någon kan söka efter som är relevanta för din webbplats. Webbplats skapare väljer sökord som hjälper sökmotorerna att hitta sina webbplatser, och optimera sina webbplatser genom att placera dessa sökord i webbplatsens innehåll på strategiska platser. Men denna praxis kan vara långt genom att lägga för många sökord.

teorier

Sökmotorer inte offentliggöra rubriken de använder för att avgöra sökmotor ranking. Det enda sättet att veta de bästa metoderna för sökmotoroptimering är att göra observationer och gissningar. Detta kompliceras ytterligare eftersom specifika metoder varierar från en sökmotor till en annan, och kan förändras över tiden också.

Definition av sökord

En annan komplicerande faktor är definitionen av "nyckelord", som kan variera från ett enda ord till en flera ord fras. Till exempel kan du ha nyckelord "persienner" och även hänvisa till "fönster behandlingar" och "fönster nyanser" i ett försök att hålla från att använda "persienner" för många gånger. Men ditt sökord densitet för ordet "fönster" kommer att vara mycket högre än för någon av de två ord fraser.

Överdriv inte

En säker sökord densitet är drygt tre procent, när man mäter det totala antalet sökord i procent av det totala antalet ord på sidan, enligt Ian McAnerin från McAnerin International, en SEO-företag. Men i praktiken, antalet varierar från en bransch till en annan, enligt Eric Enge från Search Engine Watch, så du bör jämföra ditt sökord densitet som ledande webbplatser i din kategori av produkt eller tjänst.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com