Hur stänger jag en webbsida till en Word-dokument?

October 4

Hur stänger jag en webbsida till en Word-dokument?


Du kanske vill spara en sida som du har skapat som ett Word-dokument i bevarandesyfte eller för att ingå i ett utskrivet dokument. Du kanske också vill spara innehållet i en webbsida så att du kan komma åt den offline. Kopiering webbsidor är enkelt, men vissa komponenter i en webbplats kan inte kopiera korrekt. Till exempel kan vissa bilder saknas. Dessutom kan webbplatsen ser något annorlunda i ditt ordbehandlingsprogram. Du kan ordna eller justera element från webbsidan inuti dokumentet.

Instruktioner

Kopiera och klistra in en hel webbsida

1 Gå till webbsidan du vill kopiera från Internet. Välj sedan Ctrl + A på tangentbordet. Detta kommer att välja allt innehåll på sidan.

2 Tryck på Ctrl + C för att kopiera allt som är vald.

3 Minimera webbläsaren, sedan starta ditt ordbehandlingsprogram. I den nya sidan, väljer du Ctrl + P för att klistra in den kopierade hemsida i Word-dokumentet. Du kan sedan spara dokumentet genom att välja det alternativet från Arkiv-menyn högst upp i programmet.

Kopiering saknade webbilder i ett Word-dokument

4 Välj en bild på webbsidan. Högerklicka på den.

5 Välj "Kopiera" från rullgardinsmenyn.

6 Minimera webbläsaren och maximera ditt ordbehandlingsprogram.

7 Lokalisera platsen på det dokument som den saknade bilden tillhör och placera muspekaren där. Tryck sedan på Ctrl + P på tangentbordet för att klistra in bilden i den platsen.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com