Hur man gör en E-Tower 700id Snabbare

July 9

Dator tekniken går framåt på en otroligt snabb takt, vilket ger användarna fördelen med allt snabbare och mer imponerande komponenter. Tyvärr innebär detta också din dator kommer inte alltid den utrustning som behövs för att hantera de mest up-to-date program. Din eMachines E-Tower 700id levereras med en Celeron 700 MHz-processor och 64 MB RAM. För att göra din E-Tower springa snabbare, måste du byta processorn, RAM eller båda komponenterna.

Instruktioner

1 Stänga av E-Tower 700id datorn. Koppla varje kablar och enheter som är anslutna till datorportar och ställa fallet på sin högra sida, med den vänstra sidan uppåt.

2 Använd en stjärnskruvmejsel för att lossa och ta bort de två skruvarna nära baksidan av målet på vänster sida av datorn. Tryck ner E-Tower sidopanel och skjut panelen åt vänster. Lyft bort panelen från datorn.

3 Tryck ner fliken vit plast på toppen av E-Tower RAM-modul, som är placerad i det övre högra hörnet av moderkortet. Skjuta ned fliken på botten av modulen. Ta tag i toppen av RAM och dra uppåt ordentligt för att ta bort den från moderkortet.

4 Placera din nya 128 eller 256 MB RAM-modul över RAM-porten. Kontrollera att den nedre kanten av modulen uppradade med hålen på porten och tryck sedan modulen nedåt tills de två vita plastflikarna snäpper på plats.

5 Koppla den korta svarta kabeln som går från sidan av processorns kylfläkt till moderkortet. Fläkten är placerad på vänster sida av moderkortet och är placerad på toppen av processorn och metall kylflänsen.

6 Grip de två klippen på vardera sidan av fläkten och tryck ner dem. Dra fläkten och metall kylflänsen under fläkten uppåt och av processorn. Ställ båda komponenterna utanför målet, men inte direkt vid botten av kylflänsen med huden.

7 Leta reda på metall låskolven på den högra sidan av den Celeron-processor. Dra stången upp till 90 graders läge och skjut sedan ned i motsatt riktning så att processorn dyker upp något.

8 Dra Celeron-processor från moderkortet. Placera uppgraderade Socket 370-processor på moderkortet uttaget. Tryck ner enheten så stiften ansluter till hålen på moderkortets uttag.

9 Lägg ett lager av kylnings pasta över toppen av den nya processorn. Beroende på vilken typ av termisk pasta du använder du antingen måste pressa pastan ur en plastspruta, eller i stället doppa en pensel i en liten plastbehållare och borsta pastan över toppen av processorn.

10 Lås processorn genom att återföra låsstången till dess ursprungliga låsta läge. Ställ kylflänsen och fläkten tillbaka i läge och anslut fläktens kabel. Ställ panelen på datorn och dra åt de två krysskruvarna du tog bort. Anslut datorns kablar och trycker på strömbrytaren.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com