Återställa Shockwave-filer

March 6

De SWF-filer är associerade med Shockwave programmet; de innehåller data för att spela spel och driva andra program. Om du behöver för att behålla en SWF-fil, måste du installera en fil restaurering program för att hämta den. Dessa program sträcker sig från att vara gratis att ladda ner till $ 27 per augusti 2010. löneprogram kommer att återställa filer som har formaterats, som fria program inte kommer att göra.

Instruktioner

1 Återskapa filer med EASEUS. Du kommer att kunna återställa raderade objekt gratis med EASEUS. Plocka hårt från guiden valet. Klicka på miniatyrbilderna för SWF-filer som du behöver tillbaka och tryck på "Återställ".

2 Öppna Recuva och göra anspråk på filer med hjälp av dess återvinning verktyg. Detta fria program tillåter användare med minimal datorvana att enkelt använda den. Välj hårddisken i valskärmen på toppen av Recuva. Kontrollera SWF-filer i rutan och klicka på "Återställ".

3 Sök igenom eIMAGE Recovery akt återvinning verktyg. Om du behöver återställa en SWF-fil som har formaterats, är eIMAGE det enda program som kommer att göra det, men det kommer att kosta $ 27 per augusti 2010. I den vänstra kolumnen väljer hårddisken. Raderade och omformulerade filer kommer att listas i den högra kolumnen. Tryck på vänster musknapp på de filer du behöver och tryck på "Spara filer".

Tips

  • Håll hårddiskar på en sval och torr plats.
  • Placera aldrig en hårddisk i direkt solljus eftersom det kommer vara skadad.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com