Hur hitta raderade e-post från min papperskorgen

March 23

Hur hitta raderade e-post från min papperskorgen


Om du tar bort ett e-postmeddelande i ditt e-postprogram, kommer det att gå in i e-postprogrammets papperskorg. Du kan hitta e-postmeddelanden när de är i papperskorgen kan använda flera olika funktioner. Nästan alla e-postprogram lämnar e-post i papperskorgen för en tid. Om de har tagits bort från papperskorgen, kanske du hittar en kopia på din dator, eller du kanske inte kunna hitta dem.

Instruktioner

1 Gå in i papperskorgen eller tas bort mapp i ditt e-postprogram. Vanligtvis Du hittar på vänster sida, i närheten av där du tillgång till inkorgen eller skickas mapp.

2 Använd din e-sökfunktion, om du har en, att söka igenom papperskorgen e-post efter datum, avsändare eller ämne, tills du hittar det du letar efter.

3 Använd "hitta" -funktionen i operativsystemet, vanligtvis genom att trycka Kontroll och F, för att öppna upp en liten sökruta som söker på den sidan för ett namn, datum, ämne, eller visst ord eller en fras. Detta kommer att hjälpa dig att hitta e-post om ditt e-postprogram inte har en sökfunktion för papperskorgen.

Tips

  • Om din e-post har tagits bort från papperskorgen i ditt e-postprogram, och du har ett datorbaserat e-postprogram som Outlook eller Mozilla firebird, kontrollera papperskorgen på skrivbordet. Du kan göra en sökning på namn eller datum och se om en kopia är där.
  • Om din e-post har tagits bort från papperskorgen i ditt e-postprogram, och du har webbaserad e-post som Hotmail eller MSN, kan du kontakta helpdesk via e-postservern, men troligen dessa e-postmeddelanden är permanent borta.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com