Hur man sätter in en Blank Punkt i Word 2007

February 3

Microsoft Word erbjuder många kraftfulla och förfinade funktioner för att styra formatering och utseende av ett dokument, inklusive dess typsnitt, färg, styckeformat, layout och bilder. Word 2007 infördes en ny Ribbon verktygsfält som eliminerade menyer och grupperade verktyg enligt flikar och uppgifter, vilket gör dem lättare att hitta. Dokument teman kunde lätt förena ett dokuments utseende genom att ange ett gemensamt format. Som med alla versioner av Word, kan du enkelt åsidosätta inbyggda stilar, till exempel genom att sätta in tomma punkter.

Instruktioner

1 Starta Word. Välj den runda knappen "Office" i övre vänstra hörnet av programmet Word och välj "Öppna" för att ladda det dokument som du behöver.

2 Navigera genom dokumentet till den plats där du vill infoga en tom punkt och klicka för att etablera en insättningspunkt där.

3 Tryck på "Enter" starta ett nytt stycke. Om insättningspunkten var redan i början av ett stycke, trycka på "Enter" en gång för att skapa en tom punkt. Om insättningspunkten var i mitten av ett stycke, måste du trycka på "Enter" två gånger.

4 Flytta markören till det tomma stycket om du vill använda finjustera styckeavståndet. Gå till gruppen Stycke, i "Hem" -fliken i menyfliksområdet. Klicka på den lilla lanseringen pilen i det nedre högra hörnet av gruppen Stycke, för att öppna huvud Punkt inställningsfönstret.

5 Klicka på "Indrag och avstånd" -fliken. Under "Mellanrum" anger ett nummer för den mängd mellanrum för att använda i "före" och "efter" fält. Siffrorna kommer att hänvisa till mätsystemet att din version av Word är konfigurerad att använda, vilket kan vara inches eller poäng. Högre värden kommer att skapa större mellanrum mellan styckena.

6 Klicka på "OK" för att tillämpa dina distans ändringarna och stänga dialogrutan Punkt ruta.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com