Install Update Manager Error # 3

January 28

Install är ett program inbyggt i Windows operativsystem för att hantera programinstallationer. De flesta program som är utformade för Windows använder detta verktyg i stället för att programmera sina egna installationsprogram. De flesta felmeddelanden som involverar Install stoppa programmet från att arbeta, men fel # 3 stoppar inte installation av programvara. Meddelandet "Update Manager från Install - ett fel uppstod. Fel # -3 "visas när Install åtkomst till uppdatering av del av programmet.

Orsak

Fel 3 innebär att den version av programvaran försöker uppdatera är inte känt till Uppdatering. Detta händer främst när en fullstor program reduceras till ett original equipment manufacturer (OEM) version och den del som letar efter en uppdatering inte tas bort. I grund och botten kontrollerar Install efter uppdateringar när det inte finns några uppdateringar tillgängliga.

inaktivera

Inaktivera automatisk kontroll av Install efter uppdateringar för att förhindra att fel från poppar upp. I Kontrollpanelen, dubbelklicka på "Program Update" ikonen för att öppna Update Option fönstret. Avmarkera programvaran och Update Manager för att stoppa processen. Detta hindrar inte felet uppstår vid manuell kontroll av uppdateringar med Install.

skadade filer

Den UpdateService mappen finns på C: kör under Program Files \ Common Files \ Install, måste innehålla pm.html, pm.css och ISUSPM.exe filer. Mappen Bilder i den här katalogen måste ha nio bilder som anges. Om dessa filer saknas och bilderna är frånvarande, då Install Update Manager inte kommer att fungera korrekt.

fil Fix

Leta upp en dator med en Update Manager som fungerar. Kopiera pm.html, pm.css och ISUSPM.exe filer på en flash-enhet tillsammans med nio bilder från mappen Bilder. Dra och släpp filerna i rätt mappar på problem dator. Klicka på ISUSPM.exe i mappen för att öppna programmet och testa det för felet.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com