Lägga till dina egna bilder till Kindle 2

January 30

Lägga till dina egna bilder till Kindle 2


Amazon Kindle 2 är en e-boksläsare som tillåter användare att lagra och läsa hundratals nedladdningsbara böcker på en enda enhet. Den Kindle 2 kan du också se andra typer av mediefiler förutom e-böcker, inklusive MP3-filer och flera populära typer av bildfiler. Du kan överföra JPG, GIF och BMP bildfiler från datorn till Kindle via en USB-sladd. När filerna överförs, kan de läsas precis som alla e-bok på din Kindle enhet.

Instruktioner

Förbered bildfil

1 Öppna bildfilen som du vill överföra till Amazon Kindle 2 i ett grafikredigeringsprogram på datorn.

2 Ändra storlek på bildfilen så att den inte är större än 550 pixlar hög och 450 pixlar bred. Dessa dimensioner motsvarar Kindle maximala visningsstorleken.

3 Redigera bilden så att den visas i gråskala format. Kindle 2 stöder inte färgbilder, så spara din bild i gråskala format kommer att spara diskutrymme på din läsare.

4 Spara bilden i ett format som stöds av Kindle. Du kan visa JPG, GIF och BMP filformat på din Kindle 2.

Överför bildfiler

5 Anslut din Kindle 2 till datorn via en USB-kabel. Datorn kommer att behandla Kindle 2 som en USB-hårddisk.

6 Klicka på "Kör" och välj "Den här datorn". Dubbelklicka på den enhet som motsvarar din Kindle 2-enheten. Om du gör det kommer att öppna ett Explorer-fönster för din Kindle.

7 Högerklicka på fönstret Explorer och välj "Ny mapp". Du kan namnge den nya mappen "Pictures" eller någon annan moniker som du önskar.

8 Öppna ett nytt fönster Explorer och navigera till den mapp som innehåller din Kindle-kompatibla bilder. Kopiera bilder från datorn till Kindle nya mapp. Du kan komma åt dina hämtade bilder på samma sätt som du kommer åt andra e-böcker och filer på din Kindle 2.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com