Aktiviteter för Corel Draw 11

May 26

Aktiviteter för Corel Draw 11


Illustrationen ansökan Corel Draw utgör huvuddelen av Coreldraw Graphics Suite. Draw framstående funktioner inkluderar vektorgrafik, tredimensionell (3D) effekter såsom perspektiv och skuggor, och textredigering och layoutverktyg. Version 11 av Corel Draw tillåter användare att skapa återanvändbara grafiska objekt och definiera former genom att ange bara tre poäng.

Frihandsteckning

Den Freehand verktyget tillåter användare att rita kurvor genom att dra muspekaren över skärmen. Användare ändra en färdig kurva genom att dubbelklicka på den och sedan dra noder, eller punkter, till en ny plats. Flödet av kurvan genom en speciell nod kan redigeras genom att manipulera den nodens manöverhandtag, som visas som pilar som leder ut från noden.

Kurvor som gjorts av Freehand verktyget kan roteras och storlek genom att dra handtagen kring kurvan. Användare kan ändra tjockleken på kurvan kontur genom att välja en post från en list i verktygsfältet Egenskaper. Användare konvertera typiskt kurvor former, som sedan kan fyllas med färg. De gör former från kurvorna genom att säkerställa att kurvan är stängd. Användare nära kurvor genom att länka den sista kurvan segmentet till den första.

Om du vill använda färg i en form, användare välja formen, välja en av påfyllnings verktyg från verktygslådan, och klicka sedan på en färg från en palett.

Lägga skuggor

Corel Draw s Skugga verktyg tillåter användare att simulera skuggor för bilder och former. Former med dessa skuggor tredimensionella, därmed mer visuellt tilltalande. Användare tillämpa skuggan verktyget genom att först välja ett objekt att placera skuggan under; de skapar skuggan genom att klicka på verktygslådan för "Skugga" verktyg. De klickar skuggan centrum, sedan drar ut för att bilda skuggan.

Skuggan form och fylla egenskaper kan justeras med skjutreglage på skuggan själv, och med kontrollerna i verktygsfältet Egenskaper. Skuggor kan separeras från de objekt de är kopplade till genom att tillämpa menyn "Ordna", "Dela upp" objekt.

Lägga till en glänsande effekt

Lägga till en glänsande effekt till en befintlig grafik är en annan aktivitet för att skapa en illusion av 3D-djup. Användare först lägga till en form som döljer den befintliga bilden. De gäller sedan verktyget insyn i fördunklande form och manipulera öppenhet kontroller att ändra transparensen mängden och färgfördelning. Den resulterande bilden visas som en glänsande yta på den underliggande bilden. De nya färgnyanser denna skina område läggs till den underliggande bilden ger en känsla av större djup i bilden.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com