Hur konvertera en QuickTime video gratis

February 11

Apple är ganska särskilt om de videoformat som kan spelas genom sin svit av video kapabla applikationer och enheter. Snarare än frustrerad över bristen på huruvida en videofil, enkelt konvertera filen för att optimera den för enheten som du väljer. Om du använder en fri, öppen källkod konvertering verktyg, konvertera en videofil är en bris.

Instruktioner

1 Öppna handbromsen. Handbrake är en fri, öppen källkod och plattformsoberoende videokonverteringsprogram. En nedladdningslänk kan hittas i Resurser nedan.

2 Välj "Source" i övre vänstra hörnet av programfönstret. filvalsdialogruta A öppnas. Navigera till den fil du vill konvertera och välj "OK".

3 Välj "Växla Presets" i det övre högra hörnet i programfönstret. Det finns en handfull av förkonfigurerade videoinställningar. Om du försöker att konvertera en video till en QuickTime-kompatibel fil, kan du välja "Regular> Normal." Om du försöker att konvertera en QuickTime-fil till ett annat format, till exempel iPod eller iPhone-kompatibel, välj "Apple> Universal."

4 Välj en plats att spara filen under "Destination".

5 Justera kvalitetsinställningarna enligt dina önskemål under "Output Settings". Om du har medföljande textnings filer, kan du lägga dem under "Undertexter" -fliken.

6 Välj "Start" i det övre vänstra hörnet av programfönstret för att påbörja konverteringen. Beroende på storleken av den ursprungliga filen och inställningarna kvalitet av den resulterande video, kan processen ta allt från 20 minuter till några timmar. När de är färdiga, högerklicka den resulterande filen och välj "Öppna med QuickTime."

Tips

  • Använd denna konverteringsverktyg bara för videoklipp som du har en laglig rätt att äga.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com