Hur man laddar upp och dela dokument

September 24

Hur man laddar upp och dela dokument


Det finns många webbplatser där du kan ladda upp och dela en mängd olika dokumenttyper. Detta har fördelar jämfört med e-post eftersom när ett dokument är online kan flera personer tillgång till det och göra ändringar utan att behöva skicka och skicka flera versioner. Du kan också se vem som gjort ändringar och när. Online dokumentdelning platser varierar i de typer av dokument som du kan dela.

Instruktioner

1 Skapa ett konto på en dokumentdelning webbplats. Det finns många att välja mellan. Google Dokument är populär och du kan logga in med ditt befintliga Gmail-konto. Apple erbjuder MobileMe på Me.com men det är en betaltjänst. Microsoft Office har också en Office Live-tjänst som är gratis och använder Hotmail, Xbox Live eller MSN-konto.

2 Ladda upp dokument. Din online arbetsyta kan redan ha en mapp eller område som skapats för dig att placera dina dokument i, typiskt kallade "Dokument". Du kommer förmodligen ha förmågan att skapa fler mappar och utrymmen för att hålla dina dokument för att hålla projekt organiserade. Leta reda på "Ladda upp" -knappen och söka igenom datorn efter de dokument som du vill ladda upp. Klicka på "OK" eller "Ladda" för att börja överföringen.

3 Dela dina dokument. När du har laddat upp dina dokument, leta efter "Dela" eller "Bjud" -knappen. Klicka på den och sedan in e-postadresserna till de personer som du vill dela dokumentet med. Klicka på "Skicka" och en länk till dokumentet kommer att skickas informera dem om att du har delat dokumentet. Du kanske också kunna hitta en offentlig länk som du kan skicka till folk.

Tips

  • Beroende på säkerhetsinställningarna för dokumentet, kan dina gäster måste logga in med ett konto för att komma åt dokumentet. Du kan vanligtvis åtkomstnivåer under delningsförfarande eller genom att gå alternativ för dokumentet.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com