Hur Animera Tracking i After Effects Center

March 5

Hur Animera Tracking i After Effects Center


Förmågan att animera spårning i After Effects gör installationen av följande ett föremål när den rör sig från ram till ram i videoklippet. Spårning är bekvämt i en mängd olika sätt, till exempel för att täcka upp en bristfällig område, som ersätter ett område med en annan bild eller efter ett område med en dialogruta. Centre den animerade spårning är lätt att göra med vyn galler, vilket möjliggör exakt inriktning i videoklippet.

Instruktioner

1 Importera video som ska spåras genom att klicka på "File", "Importera" och sedan "File". Bläddra till den plats där videon är och klicka på "Öppna". Dra videon från projektpanelen till tidslinjen.

2 Skrubba video för att vara säker spårområdet är konsekvent under hela. Det objekt som spåras måste vara i varje ram och bör ha konstant form, och det omgivande området bör ha kontrasterande färg.

3 Markera videoklippet skiktet och sedan öppna spårningsalternativ genom att välja "Fönster" och sedan "Tracker kontroller." På tracker panelen, klicka på "Track Motion."

4 Öppna ett rutnät genom att klicka på "Visa" och sedan "Visa rutnät." Flytta mitten av spårningspunkten till mitten av scenen genom att klicka på den inre torget och dra. Den inre torget bestämmer området för att spåra tillsammans med vad man ska söka efter i varje ram. Det yttre området är det sökområde. Det yttre området bör vara tillräckligt stor för att kunna hitta det spårade området. Ju större den yttre området, desto längre tid tar det att bearbeta och större chans att felaktigheter.

5 Klicka på "Redigera Mål", välj målet, och klicka sedan på "Analysera" framåt för att skapa spåret.

6 Gå tillbaka till kompositionen och spela för att se spårningen. Justera efter behov.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com