Hur gör jag Download YouTube video att spela på Windows Media Player?

April 11

Användare lägga till biblioteket av videoklipp på YouTube varje dag, och platsen erbjuder timmar av potentiell underhållning och utbildning. Filmerna laddas upp från platsen i FLV, en Flash-format, som måste laddas ner och omvandlas innan de kan spelas av Windows Media Player. Lyckligtvis finns det flera program tillgängliga på nätet som kan göra det.

Instruktioner

1 Hämta VideoSlurp. Detta fria program kan ladda ner FLV video från Internet och konvertera dem till flera olika format, inklusive AVI, som är kompatibel med Windows Media Player. Programmet ger sin egen webbläsare som du använder för att navigera till det videoklipp du vill klicka på en av knapparna längst ner på skärmen för att ladda ner antingen standard eller hög upplösning. Detta program kan ladda ner flera filmer samtidigt. Internet Explorer-användare kan fortsätta att bläddra normalt och använda VideoSlurp verktygsfältet för att ladda ner en kompatibel video som spelas upp.

2 Överväga YouTube Downloader. Detta är en annan gratis program som kan ladda ner och konvertera Flash-innehåll. Istället för att använda en speciell webbläsare, har detta program användarna kopiera och klistra in webbadressen till webbsidan där önskad video är inbäddad. Efter att ha valt en output format, klicka på "OK". YouTube Download kan bara fånga en enda video i taget.

3 Hämta YTube Grabber. Programmet liknar YouTube Downloader, användare ger en måladress och välja en output format. Programmet automatiskt namn utdatafilen med titeln på videon.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com