Hur man får och ladda ner program på en Netbook

April 9

Eftersom netbooks är små, lätta datorer, de flesta inte har en intern CD / DVD-enhet. Om du är van vid lastning program på datorn med en skiva, måste du hitta andra sätt att ladda program på din netbook. Du har flera alternativ för att ladda ner programvara till en netbook.

Instruktioner

1 Ladda ner program från Internet. Många programutvecklare erbjuder digitala nedladdningar av sina program. Gå till tillverkarens hemsida och kontrollera om en nedladdning är tillgänglig för det program du vill. Du kan också hitta program i online databaser, såsom CNET. Klicka på nedladdning länken för att få installationsprogrammet. Sedan dubbelklicka på filen för att installera den.

2 Köpa en extern skivenhet. Du kan ansluta en extern skivenhet till din netbook och installera program från den. Processen är densamma som att installera ett program från en intern skivenhet.

3 Använd skivenhet annan Windows dator som är ansluten till samma nätverk. På datorn med en skivenhet, högerklicka på enhetsikonen i "datorn" och välj "Dela". Detta gör enheten synlig för alla datorer som är anslutna till nätverket. Sätt i installationsskivan i skivenheten. På netbook, klicka på "Start", "Kontrollpanelen", "Nätverk och Internet" och "Visa datorer och enheter" under "Nätverks- och delningscenter." Navigera till datorn med en skivenhet genom att klicka på enheten och klicka på installationsfilen för att installera programmet på netbook.

Tips

  • Du kan också kopiera innehållet i installationsskivan till ett USB-minne som en ISO och använda ISO-montering programvara för att installera från flashminnet på din netbook. Detta kommer att kräva att hämta annan programvara som Windows inte har kapacitet inbyggt.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com