Hur man använder Outlook med Yahoo Mail

August 2

Även för det mesta Outlook är ett bra verktyg, kan det vara frustrerande att använda med Yahoo! Mail. Om du har en betald prenumeration konto med Yahoo! Mail, är det inte ett problem - Outlook enkelt ladda ner din e-post och du kan gå på god väg. Men om du har en av de fria Yahoo! Mail-konton, det är inte riktigt så enkelt. Men så länge du har Outlook 2007, kan du konfigurera den så att du kan använda den med din fria Yahoo! Mail-konto. Här är hur.

Instruktioner

1 Installera de fria, öppen källkod YPOPs! (Se Resurser nedan). Även om programmet är fortfarande under utveckling, är tillgänglig för användning som ett POP3 eller SMTP-gränssnitt för att få tillgång till Yahoo! Mail genom olika e-postklienter, inklusive Outlook betaversionen.

2 Starta Outlook från menyn "Start" eller via skrivbordet genväg. Gå till "Verktyg -> Kontoinställningar" när fönstret öppnas.

3 Klicka på fliken som heter "Skicka" och välj "Nytt" ikonen i det övre högra hörnet.

4 Kontrollera "Microsoft Exchange, POP3, IMAP eller HTTP" rutan i Välj "E-postinställningar" fönstret och klicka sedan på "Nästa".

5 Ange ditt namn som du vill att dina kontakter för att se det när du skickar dem ett e-post, sedan skriva in ditt Yahoo! Mail adress och lösenord. Skriv in ditt lösenord igen för att bekräfta det, kryssa i rutan som gör det möjligt för manuell konfiguration av serverinställningar och klicka på "Nästa".

6 Välj "Internet E" på nästa sida. Detta gör att du kan komma åt POP3 och SMTP-e-postkonton från Outlook. Klicka på "Nästa".

7 Ange serverinformation på nästa skärm. Här måste du välja POP3 som kontotyp och ge 127.0.0.1 (eller "hemma" IP, som det kallas) som inkommande och utgående server. Använd den första halvan av din Yahoo e-postadress - ID före @ yahoo.com - som ditt användarnamn och ange ditt lösenord igen.

8 Välj "Fler inställningar" och gå till "Utgående server" -fliken. Här måste du kontrollera det alternativ som kräver din SMTP-server för att autentisera. Klicka på "OK" och sedan "Nästa" och "Slutför". Du bör nu kunna använda Yahoo! Mail med Outlook.

Tips

  • Eftersom YPOPs! är ännu inte en stabil version, det finns alltid en liten chans att det blir fel och buggar. Kontrollera hemsidan regelbundet för eventuella uppdateringar.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com