Hur gör man en Screencast med en webbkamera och ett program?

September 13

Hur gör man en Screencast med en webbkamera och ett program?


De flesta screencasts innehåller en video av skaparen skärm, tillsammans med sin röst. Du kan anpassa din screencast genom att inkludera video från webbkameran tillsammans med programfönster på skärmen. Många screencasting program, inklusive CamStudio, BB FlashBack och Camtasia Studio, kan spela in video från din webbkamera och inkludera det i screencast. Webbkameran video visas i ett fönster i din screencast, liknande bild-i-bild-funktionen tillgänglig på TV-apparater.

Instruktioner

1 Installera CamStudio, tillgänglig gratis från CamStudio webbplats. Öppna CamStudio efter att ha installerat den, klicka på menyn "Verktyg" och välj "Video Anteckningar." En webbkamera öppnas. Placera webbkameran fönster på skärmen och klicka på "Record" -knappen i CamStudio att börja spela in en screencast. Din webbkamera video visas på den inspelade screencast om webbkamera fönstret är i videoinspelningsområdet på skärmen.

2 Ladda ner en gratis testversion av BB FlashBack från Blueberry Softwares webbplats. Öppna BB FlashBack efter installationen och klicka på "Spela in en ny film." Klicka på "Record Webcam" kryssrutan på brännaren inställningsfönstret och klicka på "Record" knappen för att börja spela in din screencast.

3 Använda Camtasia Studio. Techsmith erbjuder en gratis testversion av Camtasia Studio på deras hemsida. Öppna Camtasia Studio efter installationen och klicka på "Spela Screen" i verktygsfältet. Klicka på "Webcam Off" -knappen på brännaren panelen för att växla webbkameran på och klicka på "Rec" -knappen för att starta inspelningen.

Tips

  • Justera webbkamerans inställningar från screen programmets "Options" fönstret.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com