Så här aktiverar röstchatt i Yahoo! Messenger

May 2

Yahoo! Messenger har chattrum så att du kan träffa och få kontakt med människor med liknande intressen och hobbys. Genom att aktivera röstchatt, kan du även prata med andra Yahoo! Messenger-användare i chattrum. Först måste du aktivera Yahoo! Messenger röstchatt.

Instruktioner

1 Få utrustningen. För att kunna använda Yahoo! Messenger röstchatt måste du ansluta en mikrofon och handenhet till datorn. Alla Yahoo! Messenger-användare du Röstchatta med behöver också den här utrustningen.

2 Välj "Yahoo Chat" från Messenger-fönstret. Välj sedan "Gå ett rum" från menyn som kommer upp. En dialog meny med chatt rum alternativ öppnas.

3 Se över kategorierna i mitten av dialogfönstret. Klicka på en kategori för att se chattrummet för den kategorin. Röstchatt finns i alla chattrum.

4 Se om några röstchattare är i rummet. Siffran inom parentes bredvid chattrummet namn är det totala antalet användare i rummet. Siffran efter "V" är antalet personer i rummet med hjälp av röstchatt.

5 In i ett rum. Att ange ett rum, dubbelklicka på den.

6 Inleda en röstchat. Klicka på ikonen Röst längst upp i fönstret för att påbörja en Yahoo! Messenger röstchatt.

7 Börja röstchatt. När du är redo att säga något, klicka på den gröna "Talk" -knappen. Håll ned knappen medan du talar och släpp den när du är klar. När som helst en Yahoo! Messenger-användare med röstchatt säger något du kommer att höra honom med telefonen.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com