Hur man gör en egen titel designer för webbplatser

October 18

En titel på en webbplats är den första rubriken på sidan som dina besökare ser; Därför vill du göra detta inträde märkbar. Titeln, som är typiskt namnet på din webbplats eller sidan, finns i toppen och är i allmänhet formateras i en specialiserad typsnitt och i en större typsnitt. Windows operativsystem levereras med MS Paint program som låter dig göra denna design. Förstå hur man gör en egen titel design för att skapa personliga etiketter för din webbplats.

Instruktioner

1 Starta din MS Paint program, klicka på menyn "Arkiv" och välj sedan "Ny" för att öppna en ny duk fönster.

2 Klicka på "Fyll med färg" -knappen i verktygslådan och klicka sedan på en föredragen nyans för din titel. Överväga att välja en färg som är en del av webbplatsens färgschema för att hjälpa den smälter väl med resten av webbplatsen.

3 Klicka på "Text" -knappen i verktygslådan och sedan skriva en önskad webbplats titel, såsom namnet på en sida i fönstret. Om det behövs, klicka och dra ett område i textområdet som visas automatiskt att tänja på gränserna för att passa din post.

4 Klicka på menyn "Visa" och välj "Text Toolbar" från rullgardinsmenyn för att visa "typsnitt" dialogruta. Klicka och dra musen över titeln för att markera det och sedan använda alternativen i fönstret för att styla det. Till exempel genom att klicka på rullgardinsmenyn till vänster för att välja ett typsnitt, eller klicka på "I" -knappen för att kursivera text.

5 Klicka på olika knapparna i verktygslådan för att ytterligare forma titel konstruktion (om så önskas). Klicka på "Line" -knappen, till exempel, och dra den i duken fönster som önskas.

6 Klicka på menyn "Arkiv", välj "Spara som" och namnge filen i "Filnamn" textfältet. Klicka ett filformat för webben, såsom GIF eller TIFF, och klicka sedan på "Spara" -knappen.

Tips

  • Att lägga till titeln design till din hemsida, ladda upp filen till ditt webbhotell till samma mapp där dina andra webbplatsfiler finns. Anteckna URL filen (till exempel "http://www.yourwebsite.com/title.gif"). Ta fram en önskad webbsida dokument, placera markören efter öppnandet "<body>" tag och ange webbadressen i följande kod:
  • <Img src = "http://www.yourwebsite.com/title.gif" />

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com