Hur man gör en tre-vägs videochatt i Oovoo

October 11

Medan trepartssamtal ofta accepteras som en professionell och avslappnad sätt att kommunicera med flera personer, erbjuder videochatt möjlighet för individer att ansluta på ett mer personligt plan. Genom att använda ooVoo: s tre-vägs videochatt, kan du prata med andra människor genom en webbkamera. Om de personer som du vill prata med inte har ett ooVoo konto kan du fortfarande bjuda in dem genom andra metoder, exempelvis genom att skicka e-postlänk eller bjuda in dem genom andra videochattprogram.

Instruktioner

1 Ladda ner och installera ooVoo från oovoo.com. Klicka på "Hämta" en gång hemsidan visas. Under installationsprocessen, måste du skapa en ooVoo konto om du inte redan har ett. Ditt konto fungerar som ett sätt för potentiella kontakter för att identifiera dig på ooVoo.

2 Starta ooVoo ansökan. Logga in med ditt ooVoo konto, om du inte har automatisk inloggningsfunktion aktiverad. Klicka på knappen "Åtgärder" längst upp på skärmen. Välj "Mitt videochattrum.

3 Klicka på den blå "Lägg till Call" knappen längst upp till höger. Klicka på "Oovoo kontakter" och välj den person du vill bjuda in, om du vill hålla en videochatt med en av dina Oovoo kontakter. Du kan lägga till mer än en som ringer.

4 Klicka på "Videosamtal" länken, om du vill videochatta med någon som inte har ooVoo. Ange personens e-postadress. När personen åtkomst sin e-post och klickar på länken från ooVoo, kommer hans webbläsaren automatiskt ladda ooVoo videochatt ansökan.

5 Klicka på "Skype," om du vill videochatta med en av dina Skype-kontakter. Starta Skype-programmet, och klicka på "Connect" på ooVoo videochattfönster. En Skype dialogruta visas. Klicka på "Tillåt åtkomst" och välja vilken kontakt du vill bjuda in.

Tips

  • Du kan också videochatta med någon som har en mobiltelefon genom att klicka på "Telefon", men endast om personen har en kamera på framsidan av sin telefon.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com