Hur man lämna meddelanden på en server i Outlook 2007

April 16

Microsoft Outlook 2007 ansluter till en central e-postserver som skickar och tar emot e-postmeddelanden. Outlook 2007 har en inställning som gör att du kan hålla e-post på servern istället för att ladda ner den till datorn. Detta innebär att en kopia kvar på servern, så om din hårddisk kraschar, är ingen av de e-postmeddelanden eller kontakter förlorade.

Instruktioner

1 Klicka på "Start" -knappen i Windows och välj "Alla program." Klicka på "Microsoft Outlook 2007" för att öppna programmet. När programvaran laddas, klicka på "Verktyg" och sedan på "Kontoinställningar" för att öppna ett konfigurationsfönstret.

2 Klicka på e-postadress i listrutan som du vill ändra serverinställningar. Klicka på "Ändra" knappen under flikarna för att öppna ett konfigurationsfönstret.

3 Klicka på "Fler inställningar" längst ned i fönstret. Detta öppnar en annan konfigurationsfönstret. Kontrollera fliken "Avancerat" och sedan klicka på rutan "Lämna en kopia av meddelanden på servern."

4 Skriv in antal dagar du vill behålla en kopia på servern i textrutan som heter "Ta bort från servern efter." Denna inställning stannar serverns hårddisk från att fylla upp. Klicka på "OK" i den aktuella inställningen fönstret. Klicka på "OK" igen i huvudkonfigurationsfönstret.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com