Borstar som används för Concept Art i Photoshop

April 10

Innan en regissör skjuter en fot av filmen på sin film, hon behöver för att visualisera hur det kommer att se ut från scen till scen. Det är där begreppet konst kommer det. Begreppet konstnär använder sin fantasi för att komma med utseendet och känslan av allt från ett vilt djur i en viss situation till den dystra cyberpunk vision av Ridley Scotts återgivande av Philip K. Dicks "Blade Runner". Konceptkonstnärer ibland fortfarande skissa, rita och måla för hand, men andra använder olika borstar finns i Adobe Photoshop för att visualisera sina skapelser.

hårt Rund

Tro det eller ej, många konceptkonstnärer främst använda standarden, hårda runda borstar som Photoshop standard, särskilt för de första stadierna av skapelsen. Dessa penslar finns i en mängd olika standardstorlekar vanligtvis 100 procent opacitet och flöde. Förändra båda dessa kontroller i det övre verktygsfältet i Photoshop när du väljer penseln. I "Brush" scroll-knappen i övre verktygsfältet, välja en standard hårt rundborste och bestämma dess storlek för dina konceptkonst behov. Minska "Hårdhet", vilket kan ge mjukare kanter till varje penseldrag.

mjuk Round

När de första skiss konturer är klar, byta till mindre, mjuka runda borstar för finare detaljer. Ändra "opaciteten" ger dig en genomskinlig effekt samt grånande en standard full svart stroke. Naturligtvis kan du använda vilken färg för penslar, bestäms av "Förgrundsfärg" i färgväljare längst ner på sidan i verktygsfältet, men de flesta konceptkonstnärer sticka med svart och grått för de tidiga stadierna av pjäsen de skapar .

Fläck

Den "Blur" verktyg i sido verktygsfältet i Photoshop kan arbeta för att mjuka linjerna i ditt koncept konstverk. Välj "Blur" verktyg, använd sedan "Brush" rullningsknappen i det övre verktygsfältet för att arbeta längs kanterna eller i grått eller färgerna i begrepp konst skiss.

Penna

Den "Pencil" verktyg som delar utrymme med "Paint Brush" verktyg i sido verktygsfältet fungerar på samma sätt som alla andra borste, men ger dig en mycket finare tips för att fylla i uppgifter om din skiss. Liksom de andra penselverktyg, AJustera "Pencil" penselstorlek, opacitet och flöde för att möta behoven hos särskilda detaljerade delar av konceptet pjäs.

specialborstar

Som standard, Adobe Photoshop erbjuder en mängd olika speciella borstar du kan komma åt via "Brush" scroll-knappen i övre verktygsfältet. Även om vissa av dessa borstar agera mer som flyter form stämplar, kan du använda dem särskilt för texturer i begrepp konst skisser. Till exempel, använd "Krita" borste för en något fläckig grå hudens struktur för skurkaktig typ tecken. Använd "Grass" eller "Dune Grass" borstar för hår, särskilt ansiktshår.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com