Hur man använder Outlook-kalendern

April 26

Det finns inget mer frustrerande än att försöka lära sig att använda en obekant program, speciellt om du behöver komma igång i en ny arbetsmiljö. Lyckligtvis erbjuder Microsoft Outlook-kalendern många grundläggande schemaläggning funktioner som är lätta att lära sig och använda, vilket innebär att du kan spendera mer tid att göra ditt jobb och mindre tid i telefon med teknisk support.

Instruktioner

Ställ en Kalederhändelse

1 Klicka på "Start" Windows, följt av "Alla program" och "Microsoft Outlook" för att starta Outlook.

2 Klicka på "kalender" i den vänstra navigeringsrutan. Klicka på "Nytt möte" nära toppen av sidan eller tryck på "Ctrl", "Shift" och "A" samtidigt på tangentbordet.

3 Ange ett namn för den avtalade i "Beskrivning" rutan, platsen i "Location" rutan och en tidsperiod för mötet i "Starttid" och "Stopptid" lådor.

4 Klicka på "Alternativ" och välj sedan "Free", "Preliminärt", "upptagen" eller "Out of Office" i "visas som" rutan för att låta andra veta din tillgänglighet under mötet.

5 Välj "Åtgärder" och klicka sedan på "Spara och stäng" för att spara din tid. En påminnelse visas på skärmen 15 minuter innan din tid är planerad.

Schemalägg ett möte med kolleger

6 Klicka på "Start" Windows, följt av "Alla program" och "Microsoft Outlook" för att starta Outlook.

7 Klicka på "Nytt möte" nära toppen av sidan eller samtidigt trycka på "Ctrl", "Shift" och "Q" på tangentbordet.

8 Ange ett ämne, plats och start- och sluttider för mötet i rutorna.

9 Skriv e-postadresserna eller namnen på andra Outlook-användare som du vill bjuda in till mötet i "Till" rutan och tryck på knappen "Skicka". Detta kommer att bjuda in andra till mötet.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com