Hur man tar bort WebWatcher

September 20

Hur man tar bort WebWatcher


WebWatcher är en spionerar program används ofta av föräldrar eller ens lag tjänstemän att titta på vad barn eller misstänkta gör på en dator. Programmet tar skärmdumpar av besökta webbplatser och loggar alla tangentbord stroke användaren gör. Programmet har många legitim användning, men det kan också användas uppsåtligt av människor som vill stjäla dina lösenord eller kreditkortsinformation. WebWatcher körs osynligt när det har installerats och kan vara svåra att upptäcka.

Instruktioner

1 Öppna din webbläsare och navigera till en webbplats som erbjuder en anti-nyckel loggning programvara verktyg som Spybot Search and Destroy (se Resurser). Leta reda på hämtningssidan på webbsidan och klicka på nedladdningslänken. Vänta programmets installationsfilen till slut nedladdning.

2 Stänger din webbläsare och gå tillbaka till datorns skrivbord. Dubbelklicka på "Den här datorn" -ikonen. Navigera genom mappar på din dators hårddisk och hitta platsen där dina nedladdade filer sparas. Dubbelklicka på installationsfilen.

3 Klicka på "Tillåt" om ditt operativsystem tar upp ett nytt fönster som frågar om du vill låta programmet köra. Följ instruktionerna för att installera anti-nyckel loggning program. Starta om datorn.

4 Trycka på F8 på tangentbordet upprepade gånger när logotypen för datortillverkaren visas på skärmen. Rulla ner genom menyalternativen och markera "Felsäkert läge" inträde. Tryck på "Enter" för att ladda datorns operativsystem i felsäkert läge.

5 Hur man tar bort WebWatcher

Öppna "Start" -menyn och klicka på sökrutan. Skriv in frasen "atww" och vänta på sökresultat för att befolka. Högerklicka på "atww" -mappen i sökresultaten och välj sedan "Radera" alternativet.

6 Öppna anti-nyckel loggning programmet genom att dubbelklicka på dess ikon på skrivbordet. Klicka på "Uppdatera" knappen och vänta på programmets senaste upptäckt algoritmer för att ladda ner. Klicka på länken "Sök efter problem" och vänta på programmet att avsluta skanna din dator. Klicka på "Ta bort markerade problem" när skanningen är klar att ta bort WebWatcher programmet.

Tips

  • Den WebWatcher programvara kommer inte att dyka upp i listan över programfiler i fönstret Aktivitetshanteraren och dess poster inte visas i Registereditorn, så det är ingen idé att försöka att söka efter programmets filer i någon av dessa platser.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com