Hur tar jag bort en oönskad hemsida?

January 10

Hur tar jag bort en oönskad hemsida?


Internet är en mångsidig plats där vem som helst kan starta en webbplats av någon anledning. Företagare kan skapa webbplatser för sina affärsprojekt, kan konstnärer skapar webbplatser för att visa upp sitt arbete och nå en större publik, och vanliga människor kan börja webbplatser för att dela sina tankar eller blogg om något ämne de önskar. Dock kan webbsidor bli onödigt eftersom ett företag slutar eller människor inte längre vill behålla sina bloggar / hemsidor, och det är möjligt att ta bort din webbplats från Internet för alltid.

Instruktioner

1 Ta reda på vem din webbplats värd är, eller med vem du registrerat ditt domännamn. När webbplatsen skapades, skaparen tvungen att köpa ett domännamn från en domän tjänst eller registrera webbplats med en värd, som är fallet med de flesta personliga bloggar.

2 Kontakta värden eller domänregistrering företag med din begäran om att avsluta tjänster. För webbplats värdar, är detta ett enkelt steg, som de gör vanligtvis flikar eller rubriker för att avbryta tjänster. Om inte, de släpper "radera en webbplats" i avsnittet eller fliken "Vanliga frågor". Med domänregistreringsföretag, du vanligtvis skapa ett konto för i registreringssyfte, och alternativ för att ta bort webbplatsen ligger under "Mitt konto" -fliken. Mer information om radering kan hittas i "Hjälp" eller avsnitten "användarhandböcker".

3 Begär webbplatsen / tjänsten som ska avbrytas. Du kan få bekräftelse e-post eller meddelanden från värd / domän, i vilket fall, klicka på "Jag accepterar" eller "Jag håller med."

Tips

  • Domänregistreringsföretag och vissa webbplats värdar ut årsavgifter för att skapa webbplatsen och upprätthåller den. I de flesta fall är dessa avgifter inte återbetalas eller åter om webbplatsen avbryts innan slutförandet av kontraktet.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com