Hur du kopierar en CD på iMac

February 10

Hur du kopierar en CD på iMac


Modern teknik har gjort det möjligt för användare att göra kopior av favorit-CD med lätthet. Den iMac är särskilt lämpad för att kopiera CD-skivor, som iTunes ges tillsammans med operativsystemet. Kopiera CD-skivor är ett fantastiskt sätt att göra säkerhetskopior av din musik, att införa musik till vänner eller att bevara skadade diskar. iMac användare bör förstå och dra nytta av tekniken standard på sina datorer för att få fler verktyg för att uppskatta deras musik.

Instruktioner

1 Starta upp iMac-dator. Välj CD som du vill kopiera. Sätt i CD-skivan i CD-skivenhet, som ligger på framsidan av iMac-dator. Vänta tills systemet känner igen disken. Mata, ren, och sätt skivan om iMac vägrar att erkänna disken. Öppna iTunes och vänta tills skivan visas i iTunes-fönstret. Klicka på knappen Importera i nedre högra delen av iTunes-fönstret. Vänta tills alla spåren importeras till iTunes-biblioteket. Mata ut skivan och placera den på en lämplig plats.

2 Hitta de nyligen importerade låtar i iTunes-biblioteket. Kontrollera att låtarna är korrekt märkta och märkta. Välj de låtar och redigera taggarna kollektivt genom att välja Visa info i rullgardins Arkiv-menyn om redigering är nödvändig.

3 Leta upp musikfiler för albumet. Rätt eller kontroll, klicka på en av låtarna i iTunes-fönstret och välj Visa i Finder. Detta kommer att dra upp den mapp som skapats av iTunes på iMac hårddisk. Se till att det inte finns några sång dubbletter och att låtarna är korrekta namnet.

4 Sätt i en tom inspelningsbar CD i CD-hårddisk. Vänta tills iMac erkänner den tomma CD på skrivbordet. Det finns två sätt att göra en ny kopia av CD du importerat. Att bränna CD via iTunes, klicka på spellistan ikonen Lägg i det nedre vänstra delen av iTunes-fönstret och dra de låtar du vill kopiera i spellistan. Öppna spellistan och klicka på "Burn disk" i det nedre högra hörnet av programmet. Vänta tills låtarna skriver framgångsrikt på skivan och iTunes känner igen det nyligen kopierade cd. Mata, etikett och njuta av skivan.

5 Alternativt, öppna den nya CD-ikonen på skrivbordet. Öppna mappen med låtar som du vill kopiera från hårddisken. Markera filerna och dra dem till den tomma skivan fönstret. Klicka på "Burn disk" att skriva låtar på skivan.

Tips

  • Du kan ändra ordningen på låtar i iTunes bränna spellistan eller i den tomma CD-fönstret som du vill.
  • mata aldrig disken innan skrivandet är klar; tidig utstötning kan orsaka permanenta skador på disken.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com