Hur man installerar Windows 95 uppgradering som en ren installation

December 9

Hur man installerar Windows 95 uppgradering som en ren installation


Windows 95 var Microsofts utbrytning operativsystem och var den första i sitt moderna stil plattformar, rör sig bort från Windows 3 stil som var mer lik Mac OS på den tiden. Windows 95 är nu ganska gammal, men du kan nog hitta en gammal Windows 95 skiva på eBay billigt eller kanske till och med på hyllan. Windows 95 kan vara gammal, men du kan hitta massor av grundläggande användningsområden för det för ett mycket lågt pris, som att använda den bygga din egen brandvägg eller ens en lagringsserver.

Instruktioner

1 Formatera datorn med hjälp av antingen en startdiskett eller Partition Manager. Du kan även använda en Windows XP-CD. Starta om datorn med skivan i enheten. Hit lämplig för att gå in i BIOS. I alternativen i menyerna finns alternativet boot och ställa in den för att få CD första eller diskett först om du använder en diskett startdiskett. Omstart och starta från skivan. Windows XP låter dig formatera enheten och sedan avsluta utan att installera XP. Om du använder en startdiskett när du kommer till kommandotolken typ "format c:" och tryck retur.

2 Starta om datorn med Windows 95 disk i enheten. Klicka på "acceptera" att gå med på licens och väljer att installera Windows 95 på enhet C.

3 Rikta Windows till den äldre versionen av Windows när bad om det under uppgraderingsprocessen. Som en uppgradering krävs att du har en äldre version av Windows. När vi frågade där den äldre versionen av Windows är sätter den äldre versionen i diskettenheten eller CD-enhet och peka Windows till disken. Om du upplever problem, kan du behöva kopiera filerna från den äldre versionen av Windows till hårddisken eller installera den äldre versionen först.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com