Hur får man fler kanaler med en TV-tuner kort

February 26

En TV-kort, oavsett om det är ett internt PCI-kort eller en extern USB-kort, kan du titta på TV-kanaler på din dator genom att installera en virtuell TV inuti. Vissa människor kan ha problem med antalet kanaler de kan titta via tuner kort. Detta är främst relaterad till TV-källa du ansluter till mottagare (en antenn eller kabel box, till exempel) och den maximala gränsen för kanaler tunern kan sända (vanligtvis runt 125). Det finns några saker du kan göra för att få ut det mesta antal TV-kanaler från datorns TV-kort.

Instruktioner

1 Använd en HD-antenn i stället för en grundläggande analog antenn för att få alla tillgängliga HD-stationer i ditt område. En digital omvandlare hjälper eftersom det ansluter till radio med en mini koaxial anslutning (antennen använder RF). Eftersom alla stationer konvertera till HD-only, är detta nödvändigt i alla fall.

2 Anslut-kort till kabel eller satellit-TV-tjänst. Du kan ta emot åtminstone de kanaler som tillhandahålls av din bastjänst, beroende på hur många av dem passar inom kanalen begränsa din tuner kort har.

3 Använd din kabel eller satellitmottagare låda med tunern och inte bara huvud foder från väggen. Detta blir runt tunern kanalgräns som du kommer bara anpassa det till kanal 3 eller 4 och sedan använda kabeln rutan för att byta kanal. Du måste också mottagarboxen s avkodare för att få bidraget eller pay-per-view-kanaler.

4 Uppgradera vad paket du har via kabel eller satellit leverantör och du kommer att få dessa kanaler genom TV-tuner. Så länge mottagarboxen är kopplad till radion, är du bara begränsas till antalet kanaler Din operatör erbjuder, inte kanalen gränsen för tunern.

Tips

  • Vid anslutning till en kabel / satellitmottagare eller en digital omvandlare rutan använder tunern eller fjärrkontrollen för enheten och inte en direkt relaterade till tuner kort. Håll tunern kanal på vilken som ett bär kabel / satellit / HD-signal.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com