Hur gör jag fart upp Frost?

November 10

Hur gör jag fart upp Frost?


Frostwire är ett P2P fildelningsprogram som du kan använda för att ladda ner musik, filmer eller programvara. Beroende på din anslutningshastighet, kan dessa nedladdningar vara långsam ibland. Vissa applikationer har utvecklats för att påskynda Frostwire-programmet. En gång installerat, du kör Wire genom dessa program för att öka hastigheten på nedladdningar.

Instruktioner

Frostwire Ladda Thruster 1,7

1 Ladda ner Frostwire Ladda Thruster 1,7 (se Resurser). Klicka på länken installation och följ anvisningarna på skärmen för att installera på din dator.

2 Öppna Frost Ladda Thruster genom att klicka på ikonen på skrivbordet eller via Start-menyn.

3 Klicka på "Kör Wire" -knappen till vänster. Frostwire öppnas och du kan börja ladda ner filer i en snabbare hastighet.

Frostwire Speed ​​Booster

4 Ladda ner Frostwire Speed ​​Booster (se Resurser). Klicka på länken installation och följ anvisningarna på skärmen för att installera på din dator.

5 Öppna Wire Speed ​​Booster genom att klicka på ikonen på skrivbordet eller via Start-menyn.

6 Klicka på knappen "Snabba upp Wire" på huvudpanelen. Frostwire öppnas och filer kommer att hämta i en snabbare hastighet.

Frostwire Speedup Pro

7 Ladda ner Frostwire Snabba upp Pro (se Resurser). Klicka på länken installation och följ anvisningarna på skärmen för att installera på din dator.

8 Öppna Wire Snabba upp Pro genom att klicka på ikonen på skrivbordet eller via Start-menyn.

9 Klicka på "Kör Wire" -knappen längst ner till vänster. Frostwire öppnar automatiskt, och du kommer att märka en ökning av hur snabbt filer nedladdning.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com