Hur återställa datorn till standardskrivbord inställningar

November 21

Hur återställa datorn till standardskrivbord inställningar


Återställa datorns standardskrivbordsinställningar är en enkel process som innebär att återställa individuella inställningar under menyn "Anpassning". Genom att högerklicka på datorns skrivbord kan du välja vilka inställningar du vill ställa tillbaka till fabriksinställningarna. Du kommer att behöva återställa varje inställning individuellt tillbaka till standardläge på skrivbordet.

Instruktioner

1 Hitta din "Desktop Anpassning inställningar." Slå på datorn och vänta på skrivbordet för att ladda. Högerklicka på skrivbordet och klicka på "Anpassa" vidtas för att skrivbordsinställningar. Klicka på "Ändra skrivbordsikoner" under "Uppgifter" och dubbelklicka på "Återställ standard".

2 Gå till "Aktivitetsfältet och Start-menyn Egenskaper" under "Tasks" och klicka på "skräddarsy". Bläddra nedåt i menyn och klicka på "Återställ standardinställningar." Välj "Anmälan" och klicka på "skräddarsy" och dubbelklicka på "standardinställningar." Klicka på "OK" knappen längst ner på alla flikar för att tillämpa de inställningar du just etablerade.

3 Återställa standard skrivbordet utseende och ljud. Klicka på "Desktop" under menyn "Anpassning". Klicka i kryssrutan bredvid varje bildskärmsinställningar som du vill återgå till standardinställningarna. Klicka på "skräddarsy" när du har valt alla inställningar och klicka på "Återställ standard". Starta om datorn för att ändringarna ska träda i kraft och att återvända skrivbordet till fabriksinställningarna.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com