Hur man använder två Ljudkort

July 12

Hemmabio datorer visas nu i 1,5 till 2 miljoner amerikanska hushåll, enligt en 2008 MSNBC News enkät. De ger show-kvalitet video och ljuduppspelning i bekvämligheten av ditt hem. Tyvärr är inte alla datorer från början kan denna högkvalitativa underhållning; är det ofta nödvändigt att uppgradera. De flesta datorer levereras med en lager ljudkort för grundläggande ljud bruk; dock kan köra en avancerad teater inställning över kortet. En andra ljudkort kan lindra en del av bördan uppspelningen. Installera en annan ljudkortet är en relativt enkel procedur som med rätt kunskap, kommer att ge en perfekt hemmabioupplevelse samt skarpare, tydligare inspelningskvalitet och MP3-uppspelning.

Instruktioner

1 Klicka på menyn Windows "Start".

2 Öppna Kontrollpanelen.

3 Klicka nu på "Maskinvara och ljud." Detta kommer att ta upp en ny uppsättning av alternativ.

4 Klicka på "Sound" för att öppna datorns ljudinställningar. Som standard kommer du att visa "Uppspelning" -fliken; en lista över alla tillgängliga ljuduppspelningsenheter och deras ljudkort visas.

5 Högerklicka på den föredragna utdataenheten. Var och en av de två ljudkort kommer att visas som en distinkt utmatningsenhet med en särskild etikett för att indikera att kortet tillverkare och modellnummer.

6 Välj "Ange som standard enhet" för att använda den valda ljudkortet.

7 Klicka på "Inspelning" fliken för att komma åt inspelningspreferenser.

8 Högerklicka på önskad ljudkortets mikrofoningång, vilket indikeras av en textetikett under de två "mikrofon" rubriker. Välj "Använd som standardenhet" för att använda eller ljudinspelning. Du kan välja ett annat ljudkort för inspelning än för uppspelning, fullt utnyttjande av varje ljudkort för en viss operation.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com