Hur hyperlänk till en kalender i Outlook 2007

April 28

Hur hyperlänk till en kalender i Outlook 2007


Kalendrar som skapats i Microsoft Outlook kan delas genom att skapa en hyperlänk till din kalender. För att göra detta, måste du publicera din kalender på webben. När kalendern har publicerats, skapa en hyperlänk till platsen för den publicerade kalendern. För att publicera din Outlook 2007 kalender på webben, måste du använda Microsoft Office Online-tjänsten.

Instruktioner

1 Dubbelklicka på ikonen Microsoft Outlook på skrivbordet för att öppna programmet. Hitta och klicka på länken "Publicera min kalender" på vänster sida av sidan.

2 Logga in på tjänsten med ditt Windows Live ID eller använda inloggningen för en Hotmail eller MSN-konto. Detta visar en form guiden.

3 Ange tidsperiod för kalendern för att vara aktiv. Välj "föregående dagarna" och "genom de kommande" dagar.

4 Klicka på nedåtpilen till höger om detalj möjlighet att välja hur mycket information du vill göra tillgängliga och som kan se kalendern.

5 Klicka på "OK" när du är redo att publicera kalendern. Klicka på "OK" igen för att skicka ett e-postinbjudan för andra att visa din kalender. Annars, klicka på "Nej" för att slutföra processen.

6 Logga in på Office Online med inloggningen du använde för att skapa kalendern. Markera webbadresssen för kalendern. Högerklicka och välj "Kopiera" på snabbmenyn.

7 Öppna ditt e-postprogram och skapa ett nytt e-postmeddelande. Välj "Infoga" och klicka sedan på "Link" val.

8 Ange ett namn för hyperlänken i textrutan för länktexten eller namn, till exempel "Min kalender." Högerklicka på textrutan för länken plats och välj "Klistra in" från snabbmenyn. Klicka på "OK" -knappen för att lägga till hyperlänk till e-postmeddelandet.

Tips

  • URL för kalendern kan också ingå i en Microsoft Word-dokument eller inbegripna på en webbsida.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com