Sony monitor PVM-8020 Bruksanvisning

February 9

Om du arbetar i videoproduktion som en regissör eller en editor, kan du använda ett område monitor såsom Sony PVM-8020 monitor. Sony PVM-8020 monitor är en åtta tums katodstrålerör (CRT) färgskärm, som liknar äldre röret TV-apparater. Den har 250 upplösning linjer och kan monteras i ett rack. Monitorn har även en inbyggd högtalare så att du kan övervaka ljudet i området.

Instruktioner

1 Anslut din Sony PVM-8020 monitor till en strömkälla genom att fästa sladden till bildskärmen och sedan ansluta den till ett eluttag.

2 Använd A / B audio / videoingångar för att ansluta kameran till monitorn. Ingångarna är belägna på baksidan av monitorn, längs toppen. Anslutning till monitorn möjliggör uppspelning visning genom skärmen.

3 Tryck på "Power" -knappen på framsidan av bildskärmen för att slå på den. Det ligger i det nedre högra hörnet på framsidan av bildskärmen.

4 Justera bildinställningarna på skärmen med hjälp av resten av knapparna längst ned på framsidan av bildskärmen. De knappar som inkluderar knappar för ljusstyrka, kontrast, bild, skarp, nyans och färg. Du kan även justera ljudet med knappen "Volym".


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com