JavaScript Void fel

September 21

JavaScript Void fel


Webbprogrammerare använder JavaScript Void funktion för att förhindra en länk från att navigera till en annan sida. Du kan se ett exempel på detta när du klickar på en länk som skapar ett popup-ruta. Om du får JavaScript Röst fel när du surfar en webbplats, kan du oftast lösa problemet genom att justera webbläsaren inställningar. Tyvärr, är det möjligt att felet orsakas av felaktig programmering på den bakre änden av webbplatsen.

Inaktivera popup blockering Software

De flesta popup-blockerare gör ett bra jobb med att upptäcka legitima popups, men de kan ibland vara övernitiska skydda dig. JavaScript kan utnyttjas för att negativt interagera med datorn med hjälp av skadlig kod. Att inaktivera popup-blockerare, använda inställningarna till antingen tillfälligt inaktivera att programmera helt eller inaktivera programmet när du besöker den specifika webbplatsen du bläddrar. Uppdatera webbsidan och se om du fortfarande få JavaScript Void fel.

aktivera JavaScript

Även JavaScript är aktiverat som standard på webbläsare, kan du ha stängt av den. För att återaktivera det öppnar preferenser eller inställningar för webbläsaren och gå till fliken integritet eller säkerhet, och leta reda på kryssrutan för JavaScript. Se till att det är markerat.

inaktivera proxy

Inte alla web proxies stöd för JavaScript. Vissa personer eller organisationer som driver proxyservrar försöker begränsa innehåll som används på servern genom att blockera JavaScript. Däremot har flera fullmakter inte blockerar JavaScript. På webbplatsen där du får din proxy listor att hitta en med stöd för JavaScript. Alternativt inaktivera proxy helt och använda din personliga Internet-anslutning.

Ändra eller uppgradera Webbläsare

JavaScript har stötts i de flesta webbläsare under flera år, men vissa äldre webbläsare kan inte interagera ordentligt med senare uppdateringar av JavaScript-kod. För att uppgradera din webbläsare, gå till den officiella hemsidan för webbläsare och klicka på länken för att ladda ner den senaste versionen. Om du redan har den senaste versionen installerad kan webbläsaren inte stöds av webbplatsen du besöker. Försök surfa på webbplatsen på en annan webbläsare. Om du fortfarande få JavaScript ogiltig fel, är det sannolikt ett problem med JavaScript programmering.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com