Hur Synkronisera ett Google Kalender med en webbplats

October 2

Google Kalender är ett bekvämt sätt att hålla koll på aktiviteter, möten och möten. Bäst av allt, kan du komma åt din kalender från vilken internetuppkopplad dator. Om du har en hemsida och vill skicka din kalender för att göra andra medvetna om schemalagda händelser, kan du bädda in Google Kalender på din webbplats. Synkronisera din kalender på din webbplats är lika enkelt som att kopiera och klistra in några rader kod.

Instruktioner

1 Logga in på ditt Google-konton med ditt användarnamn och lösenord. Klicka på länken "Kalender" under "Mina produkter" header.

2 Klicka på "Lägg till" under ditt namn i "Mina kalendrar" område. Ange ett namn för den nya kalendern, välj din tidszon och aktivera "Gör denna kalender offentlig" alternativet. Klicka på knappen "Skapa kalender" längst ned på sidan.

3 Klicka på ett datum i kalendern kontroll. Klicka på lämplig tidslucka för en tidpunkt vald. Ange aktivitetsinformation i "Vad" fältet i pop-up fönster och klicka på "Skapa händelse." Skapa andra händelser i kalendern efter behov.

4 Klicka på "Inställningar" under "Mina kalendrar" header. Klicka på namnet på kalendern som du vill bädda in och synkronisera på din webbplats.

5 Markera all text i rutan i avsnittet "Bädda in den här kalendern". Tryck på "Ctrl" + "C" för att kopiera text till Urklipp i Windows.

6 Öppna Anteckningar eller någon annan text eller HTML redigeringsprogram. Rulla ner till den punkt i HTML-koden där du vill att kalendern ska visas på webbsidan. Tryck på "Ctrl" + "V" för att klistra in koden från Google Kalender webbplats. Spara HTML-filen i texten eller redaktör ansökan.

7 Logga in på kontrollpanelen för ditt webbhotell konto. Använd "File Manager" eller annan fil verktyg för att ladda upp den uppdaterade HTML-filen till din webbplats. När du bläddra till sidan på din webbplats med den inbyggda kalendern koden, du kan bläddra igenom olika månader och visa aktiviteter i kalendern. Den inbäddade kalendern uppdateras automatiskt när du skriver nya händelser i Google Kalender på Google Apps webbplats.

Tips

  • Du kan anpassa färg, storlek och andra visningsalternativ för kalendern de. För att göra detta, klicka på "Anpassa färg, storlek och andra alternativ" link ovanför den inbäddade koden i "Bädda in den här kalendern" i "Inställningar" för den valda kalendern.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com