Hur man laddar ner DVD-skivor till en dator utan en DVD-enhet

June 15

Hur man laddar ner DVD-skivor till en dator utan en DVD-enhet


Om du har en dator som inte har en DVD-enhet, är det fortfarande möjligt att ladda ner och spara dina DVD-filmer till datorn. Det enklaste sättet att göra detta är att spela in video från en vanlig DVD-spelare till datorn. Detta kommer att vara en analog inspelning av video, så det kan finnas en liten minskning i bildkvalitet. Du kommer också att behöva lite extra hårdvara för att ansluta de två enheterna.

Instruktioner

1 Anslut en DVD-spelare till datorn via en videokort med hjälp av RCA kompositkablar eller en S-videokabel med RCA ljudkablar. Kortet kan vara en intern en installerad i en PCI-kortplats eller en extern en med hjälp av en USB-anslutning.

2 Öppna visnings programvara för videofångstenhet, som kommer att innehålla åtminstone en liten vy skärm och en "Record" -knappen.

3 Sätt i DVD-skivan i spelaren och slå på den. DVD: ns videobilden visas på programmets skärmvy om spelaren och inspelningskortet är korrekt anslutna.

4 Klicka på "Record" knappen för att börja spela in den analoga kopia av DVD-video.

5 Stoppa inspelningen - ofta med samma knapp - för att ladda ner och spara en videofil kopia av DVD till datorn. Vissa program kommer att ge dig alternativ på vad du ska göra på stoppa inspelningen; väljer alternativet att ladda ner / spara till en videospelare som Windows Media eller QuickTime.

Tips

  • Du kanske också kunna hämta inspelningen till ett videoredigeringsprogram som Movie Maker eller iMovie. Detta kan ge dig möjlighet att redigera inspelningen som du tycker passar.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com