Hur Upprepa rader längst upp i Excel 2007

February 28

Hur Upprepa rader längst upp i Excel 2007


Microsoft Excel 2007 kan datarader som ska skrivas ut längst upp i flersidiga kalkylblad. Till exempel kan en rad av kolumnrubriker på första sidan också skriva ut på andra sidor. "Sidlayout" -fliken på kommando bandet innehåller en utskriftsrubriker knapp. Den här funktionen skiljer sig från en rubrik som kan innehålla kalkylbladets sidnummer. En upprepad rad ger en ordnad och enhetligt utseende hela den tryckta kalkylblad.

Instruktioner

1 Öppna kalkylbladet.

2 Klicka på "Sidlayout" -fliken på kommando bandet.

3 Klicka på knappen "Print avdelningarna" i "Utskriftsformat" grupp. Ett fönster Utskriftsformat visas.

4 Klicka på "Sheet" -fliken. Den här fliken kommer att innehålla en textruta märkt "Upprepningsrad på toppen."

5 Ange referens av raderna med kolumnrubrikerna. Till exempel om raden är den första raden, därefter referensen kommer att vara "$ 1: $ 1."

6 Klicka på "OK."

Tips

  • Om du inte är säker på raden referens, klicka på "Dölj Dialog" knappen till höger om "Upprepningsrad överst" rutan. Denna knapp har en röd pil. En liten dialogruta med titeln "Sida" Setup - Upprepningsrad upptill $ 1: $ 1 "för den första raden Klicka på" visas Klicka på raden i kalkylbladet Hänvisningen visas i textrutan, såsom.. ". den "kollaps Dialog" knappen. "Utskriftsformat" fönster visas på nytt. raden hänvisning visas i textrutan. Klicka på "OK."
  • Om du redigerar en cell, kommer knappen "Print titlar" inte fungerar. Välj inte ett diagram i kalkylbladet. Detta kommando fungerar med en installerad skrivare.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com