Hur fixar XP Dll är gratis

March 2

Medan operativsystemet Windows är ganska enkelt att använda, är det faktiskt styrs av en komplex serie av dolda systemfiler. Dessa filer är Windows-registret samt DLL-filer. Om du nyligen har ändrat eller tagit bort dessa filer, kan Windows fungerar korrekt, och systemet kan till och med krascha. Emellertid har Windows XP ett inbyggt system för att återställa och reparera skadade systemfiler som är relativt lätt att använda. Ibland DLL-filer kan vara korrupta som ett resultat av en dålig plåster eller felaktigt nedladdade filen.

Instruktioner

1 Sök efter uppdateringar, genom att gå till "Start" -menyn och klicka sedan på "Kör" och skriv "wupdmgr" i dialogrutan. Tryck på "OK" för att köra Windows Update. Om en uppdatering hittas, kommer du att bli ombedd att ladda ner den automatiskt.

2 Starta systemåterställning verktyget. Om DLL frågan inte har fastställts av en Windows Update, då problemet sannolikt ligger med en fil skadad antingen av misstag eller ett virus. I båda fallen en systemåterställning kommer att åtgärda problemet. Gå till menyn "Start" och gå till fliken "Tillbehör" (under "Program"), och sedan välja mappen "System Tools". Välj "Systemåterställning" i menyn för att starta Systemåterställning guiden.

3 Välj ett datum i återställningspunkt kalendern innan du började få problem med DLL-filer. När du väljer det, kommer datorn starta och datorn återställs till det skick den var i på det datum du valt.

Tips

  • Samtidigt försöker fixa dina DLL-filer, är det viktigt att koppla bort datorn kringutrustning, eftersom de kan bidra till problemet. Om du har möjlighet att uppdatera eller återställa framgångsrikt, men felen börjar igen efter att koppla in en perifer, försök att avinstallera den perifera ledning verktyg och förare, och sedan installera dem.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com