Hur man skapar bildtexter Från Anteckningar i After Effects

May 15

Skapa After Effects texter från Anteckningar text genom att klistra in text som kopierats från Anteckningar i After Effects ' "Text" objekt, och sedan sätta keyframes att ange specifika animation ramar för att visa varje text. Keyframes är animation ramar markerar början och slutet av en animeringssekvens. När du har definierat dessa ramar, After Effects beräknar de återstående ramar i sekvensen så att du inte behöver. Som standard, After Effects smidigt tonar ut dina bildtexter. För att aktivera textning som försvinna plötsligt i stället för blekning, klicka på "Växla hold keyframe" -knappen på "tidslinjen" panel graf redaktör.

Instruktioner

1 Öppna Windows Explorer. Sedan navigera till och dubbelklicka på Anteckningar dokument som du vill skapa bildtexter från i After Effects. Anteckningsblock kommer att öppna och visa dokumentet.

2 Dra musen över texten som du vill göra den första bildtexten. Tryck på "Control" och "C" samtidigt för att kopiera texten till Urklipp.

3 Öppna After Effects och klicka på "Arkiv" -menyn "Öppna" kommandot. Navigera till och dubbelklicka på filen som innehåller videofilmer som du vill lägga till bildtexter till. After Effects kommer att ladda filmen.

4 Klicka på lodräta strecket i tidslinjen panelen för att välja "Aktuell tid indikator" eller CTI. Dra stången till den första bildrutan där du vill att den första bildtexten ska visas.

5 Klicka på "T" -ikonen på verktygsfältet för att köra "Text" verktyg. Klicka sedan på plats i "Composition" fönstret där du vill lägga till den första bildtexten.

6 Tryck på "Control" och "V" samtidigt för att klistra in Anteckningar text du kopierade till klippbordet.

7 Klicka på stoppuret ikonen till vänster om "opaciteten" post i "skjutreglaget Time" panel för att ställa in en nyckelruta för bildtexten synlighet. Använd Steg 4: s instruktioner att dra CTI till den sista bildrutan som visar den första bildtexten.

8 Skriv "0" i textrutan till höger om "opacitet" för att indikera att du vill att bildtexten att försvinna på denna ram.

9 Följ anvisningarna från steg 2 till 8 för att skapa bildtexter för den återstående texten i Anteckningar dokumentet. Klicka sedan på "Preview" panelens ">" ikonen för att visa videofilmer med bildtexter som du lagt till.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com