Hur man skapar en instruktions sidan i en Microsoft Word formulär som skriver inte ut

May 15

Hur man skapar en instruktions sidan i en Microsoft Word formulär som skriver inte ut


Microsoft Word har två grundläggande kategorier av text: Synlig text, som alltid visas på datorskärmen och alltid utskrifter och dold text, som inte skrivs ut men inte heller visas på datorskärmen. För att komma runt denna dikotomi, kan du ändra inställningarna för Microsoft Word-programmet för att visa dold text på skärmen. På så sätt kommer instruktions sida på formuläret visas i Word, men det kommer inte ut. Tyvärr, om du skicka formuläret till en annan person, kommer hans programinställningar avgöra om texten visas på datorskärmen när han ser på dokumentet.

Instruktioner

1 Lägg instruktionerna på sidan.

2 Markera hela sidan genom att klicka i början av sidan, håller ned musknappen och dra markören till slutet av sidan.

3 Klicka på fliken "Hem" på ikonen bandet.

4 Lansera "Font" i dialogrutan genom att klicka på små diagonala pilen i den låga högra hörnet av "Font" grupp på bandet.

5 Markera kryssrutan bredvid "Hidden" alternativet "Font" i dialogrutan under rubriken "Effekter."

6 Klicka på "OK" längst ned i dialogrutan.

7 Klicka på "File" -fliken i menyfliksområdet för att öppna "Backstage" Visa och klicka sedan på knappen "Alternativ" på den vänstra kolumnen i "Backstage" vy. Detta kommer att lansera "Word-alternativ" i dialogrutan.

8 Klicka på "Visa" -fliken i dialogrutan.

9 Klicka på rutan bredvid alternativet "dold text" under rubriken "Visa alltid dessa formaterings märken på skärmen." När du klickar på rutan, kommer den att visa en bock.

10 Klicka på "OK" längst ned i dialogrutan.

Tips

  • Alternativt, i "Skriv ut" fliken på "Backstage" vy, kan du ställa in utskriftsalternativ för att skriva ut endast vissa sidor. Tyvärr kan du inte spara inställningarna i dokumentet - om du skickar dokumentet till någon annan, kommer han också att behöva ändra utskriftsinställningarna för att skriva ut endast vissa sidor.
  • För att visa dold text endast tillfälligt, tillsammans med visar alla formateringsmarkeringar, såsom styckebrytningar och utrymmen, kan du använda kortkommandot "Ctrl", "Shift" och "8"

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com