Wireless Router kompatibel med Time Warner Cable

April 6

Wireless Router kompatibel med Time Warner Cable


Time Warner Cable RoadRunner Internet erbjuder bredband kabel Internet-åtkomst för ditt hem genom ett modem som tillhandahålls av kabelbolaget. Time Warner har även ett modem som innehåller en trådlös router, även om det ofta tar för utrustningen. Att hitta en router som är kompatibel med din Time Warner modem är lätt - de flesta moderna routrar arbetar med kabeln företagets modem.

anslutningar

Att arbeta med Time Warner Cable modem, måste routern ha en koaxialkabel och en Ethernet eller USB-port. Dessa är standard på de flesta modem. Också standard på de flesta modem är användningen av Internet Protocol version 4, eller IPv4, som du behöver arbeta med Time Warner Cable. Detta protokoll gör det möjligt för routern för att dela IP av modemet till flera enheter, till exempel din bärbara dator, skrivare och smartphone.

DOCSIS

Om du köper en kombination modem och trådlös router för att använda med RoadRunner kräver Time Warner att möta Data-Over-Cable Service Interface specifikationer eller DOCSIS. De flesta modem med trådlösa routrar kommer att möta denna specifikation, men se till att ladda ner de senaste drivrutinerna och den senaste versionen av DOCSIS, om att ge din egen utrustning.

kompatibla Routrar

Netgear N900 Wireless Dual Band Gigabit Router WNDR4500 har fått betyget "mycket bra" med "PC Magazine", och det är kompatibel med Time Warner Cable Internet. På $ 180, från och med dagen för offentliggörandet, det är lite dyr, men många billigare Netgear routrar, såsom N600, arbetar också med RoadRunner modem. Ciscos RoadRunner-kompatibel Linksys E4200 Maximum Performance Wireless-N Router börjar på $ 80 och fick betyget "mycket bra" med "PC Magazine." Börjar på $ 128, Asus RT-N56U Dual-Band Gigabit Wireless-N Router, som arbetar med Time Warner Cable Internet, fick en "utmärkt" rating från CNET.

Teknisk support

Time Warner Cable erbjuder installation och konfiguration för routrar den ger, liksom pågående tekniskt stöd för att felsöka anslutningsproblem du upplever. Dock kommer företaget inte garantera att en router du köper kommer att fungera korrekt, inte heller kommer man att erbjuda teknisk support på en produkt som den ger inte.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com