Hur får man en inteckning Online

March 29

Dessa dagar du behöver inte gå ner till banken eller mäklaren att hitta ett hem lån. Dussintals online inteckning företag kommer att hjälpa dig att få ett lån via Internet.

Instruktioner

1 Sök på Internet för en online inteckning företag. Det finns flera typer av utlåning företag: direkta långivare som endast finansiera sina egna lån; remiss tjänster som bara hänvisar dig till det bästa företaget att passa dina lån behov; mäklare som söker ut det bästa och behandla din ansökan; och inteckning auktion webbplatser som värva bud från långivare baserat på din profil.

2 Identifiera dina behov. Vill du göra ett köp eller refinansiera? Är detta en personlig bostad eller en investering / semester egendom?

3 Vet ungefärliga lånebeloppet och fastighetsvärdet. Om du inte vet hur mycket inteckning du kan kvalificera sig för de flesta webbplatser har räknare som kommer att hjälpa till med denna process.

4 Svara på frågor på nätet om dina behov. Vet hur mycket du har tillgängliga för en handpenningen och kostnader stängning.

5 Skriva ut en lista över bolåneräntorna och lånepunkter. Se till att du jämför samma typ av inteckning när du utvärdera dina alternativ.

6 Börja ansökningsprocessen online genom att fylla i sin ansökan när du har valt ett företag.

Tips

  • Vissa webbplatser kommer att rekommendera ett låneprogram för att passa dina specifika behov.
  • Fast ränta, justerbar ränta och combo lån (lån som fastställts för en tid och sedan justera) finns som är låga eller noll procent-down och ingen dokumentation lån.
  • Vissa webbplatser erbjuder spårning tjänster för att spåra dina framsteg om ansökningsprocessen.
  • Om du är orolig för att ge ut personlig information på nätet, se till att webbplatsen är en säker plats. Innan frågar efter personlig information, bör det ge dig en varning.
  • När du ansöker online, kommer du fortfarande att tillhandahålla dokumentation per post eller fax.
  • Vissa remiss tjänster och mäklare ut extra avgifter som kan eller inte kan återbetalas vid utgången av depositionsavtal.
  • Läs uppskattade avslutande kostnader noga. Vissa program har buggar som felaktigt identifierar vem som betalar vissa avslutande kostnader såsom titel försäkring (som varierar från stat och landsting).
  • Man vet aldrig om du arbetar med ett stort företag eller en mamma-och-pop drift.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com