Hur man använder HTML med e

March 10

HTML kan du ge din e-post visas genom att lägga till fet, kursiv och / eller understruken text; infoga bilder; införliva färgad text och bakgrund; och även med hjälp av tabeller för att skapa en flerkolumns format. Var försiktig innan du bli alltför ivrig, dock. Inte alla e-postprogram kan läsa HTML, vilket innebär att ditt meddelande kommer att omvandlas tillbaka till vanlig text, och med hjälp av HTML för att infoga flera bilder eller andra medier kan leda till meddelandet att läsa långsamt.

Instruktioner

gmail

1 Skriva ett nytt meddelande genom att klicka på "Skriv ett mail" i övre vänstra.

2 Leta efter en rad av formateringsknapparna som liknar de som finns i ordbehandlingsprogram (dvs fet, kursiv, kulor). Om du inte ser dessa knappar, klicka på "Rik formatering» "för att avslöja dem.

3 Markera textavsnitt som du vill formatera och klicka på motsvarande knappar format. Till exempel, för att göra en rubrik fet, markera rubriken och klicka på fet (den tjocka "B") knappen.

Gmail stöder inte direkt ange HTML, så måste du använda formateringsknapparna i stället. Gmail översätta formaterings val i HTML.

Microsoft Outlook

4 Bekräfta HTML är standard e-format genom att välja "Alternativ" i menyn Verktyg. Klicka på "E-postformat" -fliken och välj "HTML" från "Skriv i det här meddelandet format" rullgardinsmenyn.

5 Skriva e-postmeddelandet.

6 Använd formateringsknapparna (dvs fet, understrykning, strecksatsen) att göra synförändringar till din email. Microsoft Outlook stöder inte direkt inmatning av HTML-kod, men det kommer att översätta formaterings val i HTML-kod som kan läsas av andra e-postprogram.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com