Hur man fäster filmklipp Tillsammans för YouTube

February 7

Hur man fäster filmklipp Tillsammans för YouTube


Göra filmer för YouTube kan verka som en svår process. Om du har några hem filmklipp du vill sätta ihop för att visa andra, att veta hur man fäster filmklipp tillsammans för YouTube låter dig ladda upp dem alla på en gång. Detta kommer inte bara att göra för en mer underhållande upplevelse, men det kommer också att se till att du inte glömmer att ladda upp en viktig klipp.

Instruktioner

1 Ladda din video redigeringsprogram, till exempel Windows Movie Maker, iMovie eller Nero Vision. Starta en ny video session genom att klicka på "Edit nya film" alternativet eller klicka på menyn "Arkiv" och välja "Ny". Öppna Windows Explorer (eller Finder i Mac OS X) och bläddra till den mapp där dina filmklipp sparas. Dra och släpp den första av klippen i ditt videoredigeringsprogram.

2 Klicka på programvarans redigeringsverktyg för att redigera video, lägga till titlar eller andra tillägg. I detta skede, klippa ut alla bilder från videoklippet som du inte vill ha med i den färdiga filmen. När du är klar drar nästa video i ditt program och släppa den i tidslinjen efter den aktuella videon.

3 Redigera den nya videon och klipp ut alla delar som du inte behöver genom att använda "I" och "Out" punkter, genom att använda "Cut" verktyget eller genom att markera den del av videon som du inte vill ha i tidslinjen och trycka bort . Handboken av redigeringsprogrammet på de exakta medel för kapning och redigering, eftersom den skiljer sig från program till program.

4 Klicka på menyn "Arkiv" och välj "Spara" när du är klar med redigeringen ihop klippen du vill ladda upp. Välj "AVI", "MOV" eller "WMV" filformat, eftersom dessa är alla kompatibla med YouTube. Bläddra till den mapp där du vill spara den färdiga videon och ge videon en minnesvärd filnamn. Klicka på "OK" för att spara det.

5 Ladda upp video på YouTube genom att följa på skärmen uppladdning riktningar.

Tips

  • Om du har filmklipp på olika teman (t.ex. någons bröllop, en födelsedagsfest och en familjesemester), överväga att göra flera teman filmer. Detta arrangemang kommer att förhindra huggande "hoppar" mellan olika tider och platser.
  • YouTube har en maximal video längd på 15 minuter, vilket innebär att video över denna längd kan inte behandlas av webbplatsen en gång upp. För att du inte stöter på problem video längd, se till att hålla koll på den totala längden på din video när du redigerar dina klipp tillsammans. Om det behövs, dela dina klipp över två eller flera videoklipp.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com